KSA:K NETWORK
ISTORIC ECHIPA CONTACTE
ARCHIVE
select year

AlteArte - The First ArtTV in Moldova
Contemporary Art Virtual Museum
International Contemporary Art Network» Ksa:k » Centrul pentru Arta Contemporana | Pecha Kucha

ANUNȚ DE PARTICIPARE
PECHA KUCHA NIGHT: CHI╚śIN─éU
ORA╚śUL VERDE. INOVA╚ÜIE. PATRIMONIU

[switch to english]

Data: 19 iulie, 2014, 19:00
Locul: Teatru Spălătorie, Strada Mihai Eminescu 72, Chișinău

https://www.facebook.com/events/1503635299848894/?context=create&ref_dashboard_filter=upcoming&source=49

Ce este Pecha Kucha Night?
Pecha Kucha Nights sunt ni╚Öte reuniuni informale pentru persoanele creative ├«n ideea de a ├«mp─ârt─â╚Öi ╚Öi prezenta idei, lucr─âri, g├ónduri ÔÇô practic orice - ├«ntr-o atmosfer─â relaxat─â ╚Öi plin─â de inspira╚Ťie.
Prezent─ârile au loc ├«n Pecha Kucha 20x20, un format de prezentare ├«n care sunt demonstrate 20 de imagini, fiecare pentru doar 20 de secunde. Formatul de prezentare a fost inventat de c─âtre Astrid Klein ╚Öi Mark Dytham de la arhitectura Klein Dytham, ├«n scopul de a ajuta arhitec╚Ťii care prezint─â ideile lor ├«ntr-un mod scurt ╚Öi concis.
Prima Noapte Pecha Kucha a avut loc la Tokyo ├«n 2003, ╚Öi datorit─â succesului s─âu evenimentul a fost urmat ├«n scurt timp de mul╚Ťi al╚Ťii ╚Öi nu doar ├«n Tokyo. Prin urmare, Pecha Kucha Nights a devenit cur├ónd o re╚Ťea global─â ce a inclus ora╚Öe din ├«ntreaga lume.
Pentru informa╚Ťii suplimentare despre Pecha Kucha Nights:
http://www.pechakucha.org/

De ce trebuie să particip în Pecha Kucha Night?
Ideea de Pecha Kucha Nigh s-a bazat pe necesitatea unei platforme publice ├«n cazul ├«n care oamenii creativi se pot ├«nt├ólni pentru a-i familiariza pe ceilal╚Ťi cu ideile ╚Öi lucr─ârile fiec─ârui ╚Öi de a ini╚Ťia o discu╚Ťie despre acestea ├«ntr-o ambian╚Ť─â confortabil─â ╚Öi relaxat─â.
├Än afar─â de atmosfera unic─â ╚Öi o distrac╚Ťie pl─âcut─â evenimentul va oferi o oportunitate pentru participan╚Ťi de a ob╚Ťine reac╚Ťii, inspira╚Ťii, precum ╚Öi de a g─âsi parteneri pentru realizarea ideilor ╚Öi de a ini╚Ťia colabor─âri.

Cine poate aplica?
Tema primului eveniment este: Ora╚Öul verde. Inova╚Ťie. Patrimoniu
Suntem ├«n c─âutarea participan╚Ťilor care ar dori s─â partajeze idei, lucr─âri, g├ónduri sau experien╚Ťe la acest subiect. Prezentarea trebuie s─â se bazeze pe formatul Pecha Kucha: 20 de imagini, fiecare imagine timp de 20 de secunde.
Limba în care se va face prezentarea poate fi engleză sau română, de aceea ne-am dori să vă propunem să pregăti câte o singură frază pentru fiecare imagine, care va fi tradusă și proiectată ca subtitlu.

Pentru inspira╚Ťie, v─â rug─âm, vizita╚Ťi acest site, unde pute╚Ťi g─âsi prezent─âri de la Pecha Kucha Nop╚Ťi ├«n toat─â lumea:
http://www.pechakucha.org/presentations

Pentru a participa la eveniment, va rugam s─â ne trimite╚Ťi un scurt rezumat (maximum 500 de semne) cu privire la subiect ╚Öi datele de contact (num─âr de tel., adresa electronic─â) la urm─âtoarele e-mailuri: dragneva@gmail.com sau lkinga.89@gmail.com

Data limit─â: 15 iulie 2014
Prezentările finale, împreună cu fraze, trebuie transmise pe aceleași adrese până în 17 iulie 2014.
Eveniment organizat de Centrul pentru Artă Contemporană, Chișinău KSAK, în parteneriat cu Teatru Spălătorie.
Coordonatorii și curatorii evenimentului Kinga Ledenczki și Sandra HirtzKSA:K 1996-2012
ksak.info@mail.md

KSA:K HOME Kinovari Imitatzia Virtual Expo Identity Signs Virtual Expo Virtual Museum Collection 1996-99 Huge collection : bio : works of artists from Moldova